یکی از راههـای بـررسی و تحقیـق در این مسیـر ، شنـاخت حـروف الفبـا میباشد . هر حرف الفبا نمادی است که از لایههای مختلف هستی عبور کرده و با خود پیامی را به همراه دارد . حروف مانند بدن و اعداد مانند روح آن بدن است و ارتعاش و امواجی که از هر حرف الفبا در جهان جاری و ساری میشود به شکل « میدان نیرویی » است که بر محتوای ماده تأثیر میگذارد و به جهان شکل می بخشد.
همچنین خواندن هر حرف الفبا نیز صوتی ایجاد مینماید که با توجه به درجه اقتدار و نیت خواننده آن صوت ، انرژی خاصی تولید میکند که بر ماده پیرامون ما که در محتوای جهان چهار عنصری تعریف میشود تأثیرات شگرفی ایجاد مینماید.
یکی از مهمترین نکات اساسی در شاهکار آسمانها و زمین یعنی کتاب قرآن، اعتقاد به جهان غیب است چنانچه پس از سوره حمد بلافاصله در ابتدای سوره بقره چنین آمده است :
بسم الله الرحمن الرحیم – الم – ذلک الکتاب لا ریب فیه هدی للمتقین
بدون هیچ شک این کتاب راهنمای پرهیزگاران است.
آنانکه نماز میخوانند و زکات میپردازند و به جهان غیب ایمان دارند.
اعتقاد به جهان غیب یکی از خصوصیات مهم شخص مؤمن است و در قرآن ، جهان غیبْ جهان خدا و فرشتگان درگاه الهی مطرح شده است.
از دیدگاه عرفانی ، جهان دارای چهار بعد است : ناسوت یا جهان فانی و مادی ، ملکوت (جهان ملائک) ، جبروت (جهان معنا) ، و لاهوت (جایگاه عرش کبریایی ).
در ناسوت ، جهان با چشم سر قابل رویت است ولی در بقیه ابعاد برای درک جهان غیب ، چشم دل یا چشم بصیرت نیاز است تا بتوان اسرار و حقایق را دریافت.
در ابتدا این اعتقاد به جهان غیب است که خواندن نماز و دادن زکات و دیگر مسایل دینی را معنا میبخشد و اعمال عبادی را حول محور الهی ، هدفمند و جهتدار و متمرکز میسازد.
با این تفاسیر ، اعتقاد به این نکته که : الرحمن علم القرآن خلق الانسان علمه البیان . خداوند رحمان بیان و نطق و گفتار را در خلق انسان از اهم مراتب وجود قرار داده است و گفتار و بیان ، همه از اصوات و حروف و نمادهای الفبایی تشکیل یافته و هر نماد دارای اقتدار و پیامی است که خداوند در نگارش آنها سوگند یاد فرموده : ن و القلم و مایسطرون قسم به قلم و به آنچه مینگارد.
دانش حروف و اعداد یکی از جالبترین و عمیق ترین مفاهیم را برای اندیشه پژوهشگرِ آدمی به ارمغان میآورد.
نظرات شما عزیزان:
نازنین
ساعت18:12---10 فروردين 1393
واقعا این علوم فوق العاده هستن. من تجربه بعضی از اونها رو دارم.